Veien frem til Norgescup 2025
16. oktober gjennomførte ASKO Servering sin årlige Nord-Trøndelagscup som ble avhold på Levanger Videregående skole, og begge våre lærlinger kjempet seg helt til topps i konkurransen!! Dette betyr at våre to flinke kokkelærlinger skal representere laget fra Nord Trøndelag i Norgescup for kokkelærlinger i Stavanger i februar 2025, og vi gleder oss til å følge med underveis i oppkjøringen.
Fra V. Mille Brennvall Langøy og Taran Seline Jacobsen
1.plassen gikk til Mille Brennvall Langøy og 2.plassen gikk til Taran Seline Jacobsen. Årets lagleder og kjøkkensjef Maren Brekkvassmo Myrvold var veldig imponert og veldig stolt over prestasjonene til lærlingene.
Resten av teamet på Øyna er også utrolig stolte av dere, og vi gleder oss veldig til å følge dere på veien frem til Stavanger i februar.
Vi tok oss en liten prat med våre to lærlinger:
*Hvordan var det å delta i Nord-Trøndelagscupen i år?
”Det var veldig gøy og lærerikt og noe utfordrende”.
*Hadde dere noen nerver i forkant av konkurransen?
“Ikke egentlig, men jeg kjente det litt når vi passerte butikken før vi kom inn på parkeringsplassen”, sier Mille. “Jeg hadde en del ja, ler Taran”.
*Heiet dere på hverandre?
“Ja, svarer begge klart. Selv om vi er konkurrenter i cupen, så ønsket vi veldig at begge skulle klare å vinne de to kvalifiseringsplassene. Det er viktig å støtte hverandre”.
*Hadde du noen forventinger på forhånd av konkurransen?
“Vi prøvde å ha minst mulig forventninger på forhånd, og heller ha fokus på å ha det gøy og ta med meg erfaring fra konkurransen - Men vi hadde jo selvfølgelig et lite håp om at vi sku gå videre”.
Tiden frem mot Norgescupen 2025
*Tiden frem til NM- Har dere snakket noe om det?
“Det blir mye øving og diskutering på hvordan vi skal gjennomføre løpet i Stavanger fremover, men det blir også veldig gøy!”
*Blir det mye øving sammen?
”Vi kommer til å øve mye sammen frem mot Stavanger. Vi øvde en del sammen frem mot kvalifiseringen også, selv om vi hadde hver vår oppgave”.
*Hva ser dere frem mot?
”Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med Taran på kjøkkenet”, sier Mille. Ja, og at vi får et lærerikt løp frem mot konkurransen”, tilføyer Taran.
*Er det noe spesielt dere ønsker å se/lære?
”Vi gleder oss til å se hvordan de andre jobber, og hvordan deres presentasjoner vil være av rettene”.