HVA SKJER
PÅ ØYNA KULTURLANDSKAPSHOTELL

Påskekampanje 17-20.april
Ta en velfortjent pause i vakre omgivelser i påsken og skap en minnerik ferie. Akkurat nå tilbyr vi 15% rabatt på ditt opphold i to netter på Øyna Kulturlandskapshotell.
Bestill kampanjen på vår hjemmeside: www.oyna.no og skriv inn påskekampanje i kommentarfeltet, eller send oss en e-post: post@oyna.no
Periode for opphold: 17.april-20.april
Vilkår: Gjelder to netter på rad
Bookingperiode: 12.02-18.april
Velkommen til Øyna Kulturlandskapshotell
Et uforglemmelig opphold med autentiske smaker og gjestfrihet

Vi søker ny kokkelærling fra 1.august
Er du vår nye kokkelærling fra 1.august?
Kokkelærlingenes tid her på Øyna Kulturlandskapshotell går raskt, og vi er nå på utkikk etter en ny kokkelærling som har lyst til å jobbe sammen med oss fra 1.august 2025.
Vi ser etter personer som ønsker å lære og utvikle seg selv, samt bli en del av vårt hyggelige team her på Øyna.
Her på Øyna er vi opptatte av at alle skal trives, og sammen finne gode løsninger på hvordan vi kan jobbe mot våre mål innen bærekraft og verdier. Bruk av lokale råvarer, levert av våre gode samarbeidspartnere er en stor del av vår hverdag- hele året, og vi utfordrer oss selv med å tenke hvordan vi kan unngå matsvinn og sette sammen nye gode smakskombinasjoner til våre gjester og ansatte.
Hvis du tror at vi kan være en god lærlingeplass for deg, så send oss en e-post – så tar vår kjøkkensjef, Maren kontakt med deg. E-post: maren@oyna.no Vi ser frem til å høre fra deg!
VÅR MATFILOSOFI
Her på Øyna er vi på fornavn med alle råvareleverandører, og nyter godt av å bo midt i all herligheten. For oss er det lekende lett å få tak i gode, lokale produkter som naboene våre leverer på døra.
På kjøkkenet og i restauranten deler vi kunnskap og utfordrer oss selv på å kombinere alt vi har rundt oss. Smak og historiefortelling er det viktigste og morsomste vi gjør sammen! Vi slurver aldri, er nøye med matsvinn, bruker hele dyret, og utnytter sesongene. Vi legger all vår tid og kjærlighet i mat og drikke, og lover å gjøre alt vi kan for at din måltidsopplevelse hos oss blir god og minnerik.

Månedens meny
MENY MARS OG APRIL
HOVEDRETT, 3- ELLER 5-RETTERS MENY
Fra kr. 395,- / kr. 745,- / kr. 945,-
BARNEMENY
HOVEDRETT ELLER 3-RETTERS MENY
Fra kr. 95,- / kr. 299,-
Vår meny varierer fra måned til måned, etter sesong og tilgang på råvarer. Er dere en gruppe på flere enn 10 personer, vennligst ta kontakt på vår e-post: Trykk her

Jazzaften på Loftet Skybar
Velkommen til en hyggelig jazzaften i Loftet Skybar, lørdagen 5.april. Her

Lærlingenes Aften på Øyna Kulturlandskapshotell
Velkommen til lærlingenes aften!
Våre to fantastiske kokkelærlinger har lyst til å vise dere hva de er aller best på i sin egenkomponerte 5-retter. Både Taran og Mille representerte Nord-Trøndelag på ASKO's lærlingekonkurranse i Stavanger i februar 2025, og Taran skal i Mars 2025 delta i den norske kvalifiseringen i World Skills.
Kom og smak deres deilige meny!
5-retters meny, satt av våre dyktige lærlinger:
Når: 11. april 2025
Klokken: 19:00
Pris: 925,-
Hvor: I Litjstua på Øyna Kulturlandskapshotell
Reservasjon: www.oyna.no/restaurant
(Dato, velg rett tidspunkt og oppgi antall personer. En bekreftelse sendes til deg på e-post).
Velkommen til en inspirerende og smakfull kveld sammen med oss og våre lærlinger.
Foto: Sjo og Floyd (@sjoogfloyd)

Påskepub med DJ Mavo
Påskepub med DJ Mavo
Fredag 18.april klokken 20:00
Billett kjøpes i døra: 200,-
(20 års aldersgrense)
Ta med deg gode venner og ha en hyggelig tid sammen med oss i påska!
Velkommen


Åpningstider Restaurant Litjstua
Åpningstider restaurant
1.mai. 2025 - 30.juni 2025
11.august 2025 - 20.desember 2025
*Bordreservasjon gjelder vår middagsservering
Velkommen til en autentisk måltidsopplevelse i Litjstua!
Vår meny varierer fra måned til måned, etter sesong og tilgang på råvarer. Er dere en gruppe på flere enn 10 personer, vennligst ta kontakt på vår e-post: Trykk her
Med en fantastisk utsikt utover bygda vår og Trondheimsfjorden, kan du nyte forfriskende smaker i vår Skybar.
Ønsker du å ha et arrangement i Loftet Skybar?
Ta kontakt med oss på e-post, så hjelper vi deg.
Vegetaraften med Nils Flatmark
Innherreds første Vegetaraften med selveste Nils Flatmark!
Når vi først skulle gjennomføre Innherreds første vegetaraften- med fantastiske lokale råvarer, ble den anerkjente kokken Nils Flatmark vår perfekte match!
Nils er godt kjent for sin lidenskap for lokal mat og bærekraftige matlagingsteknikker – noe som passer Øyna sine verdier og vår matfilosofi som vi jobber etter hver dag perfekt.
Nils Flatmark er tidligere soussjef på Britannia Hotel, og vinner av Årets Grønne kokk 2023 (sammen med Espen Laumann). Denne kjøkkensjefen startet sin kokkekarriere hos Arne Brimi på Vianvang, og er en inspirasjon for andre innen bransjen.
Nils er en svært anerkjent kokk her i Norge, og har vunnet flere prestisjetunge priser både nasjonalt og internasjonalt (både individuelt og som en del av Det Norske Kokkelandslaget). Fra året 2024 har han med seg både gull fra Nordic Chef og prisen Nordic Chef Overall.
Ønsker du å lese mer om Nils eller se hvilke priser han har vunnet?
Besøk hans hjemmeside her: www.nilsflatmark.no
Informasjon om kvelden:
Pris 7-retters vegetaraften med sesongens beste lokale råvarer.
Når: 23.mai 2025
Klokken: 18:00
Pris: 1250,-
Hvor: I Langhuset på Øyna Kulturlandskapshotell
Reservasjon: www.oyna.no/restaurant
(Dato, velg rett tidspunkt og oppgi antall personer. En bekreftelse sendes til deg på e-post).
Hjertelig velkommen til en inspirerende og smakfull vegetaraften sammen med oss og Nils!
Overnatting?
Hotellet er allerede fullbooket, men det finnes flere hyggelige alternativer i gåavstand her langs Den Gyldne Omvei.
300 meter å gå - fra trapp til trapp:
Ønsker du en veldig kort gåavstand til senga etter kvelden, så har vår gode nabo Husfrua Gårdshotell holdt av et begrenset antall rom til dere for en veldig hyggelig pris. Fra kroner 1200,- ink. frokost i enkeltrom.
Ønsker du andre alternativer, så finner du andre trivelige overnattingsplasser på nettsiden til Den Gyldne Omvei: Overnatting - Den Gyldne Omvei

Norway Innhøsting Retreat
A unique retreat with 10 nights journey with amazing activities, nature and new experiences
Foto: Aron Klein for Up Norway.
Escape to the timeless landscapes of Norway’s Arctic Circle and gather your harvest (Norsk ‘innhøsting’) of sensory memories to savour for a lifetime. Our journey begins in the culinary and Viking culture capital, Trondheim, and its surrounding ‘Golden Road’, a route of sublime artisanal producers in rolling countryside. We’ll stay in a serene hotel overlooking the Trondheimfjord that exemplifies modern Nordic design and set out on foraging expeditions with a local guide. From there we head to Lofoten, the iconic Norwegian archipelago with epic mountains plunging into vivid sea. Here, we’ll stay in a reimagined historic fishing village, embark on sea kayaking adventures, warm up in a private sauna on the pier, and follow our local expert on Northern Lights viewing to capture that bucket list moment! Each day we’ll be grounded and uplifted in private yoga sessions, and nourished by the freshest regional harvest cuisine.
This retreat is for you if you:
Love adventurous travel in beautiful nature
Enjoy and are interested in yoga and meditation
Delight in meaningful journeys
Are craving an inspiring Autumn vacation
Thrive on a mix of healthy social and alone time
Are intrigued by Norwegian culture, foodie scene and sustainable produce
Have the Northern lights on your bucket list!


Vårkonsert med Steinkjer kammerkor og Virvel- koret fra Straumen
Velkommen til vårkonsert med Steinkjer kammerkor og Virvel- koret fra Straumen
Når: Tirsdag 25.mars
Klokken: 19:00-21:00
Gratis inngang
Salg av kake og kaffe
Kom inn i Langhuset på Øyna å få oppleve god og variert korsang fra to godt etablerte kor. Det er første gang vi gjør en konsert sammen. Du vil få servert fin og variert musikk fra inn og utland, med lokal, norske og utenlandske komponister. Korene er under kyndig ledelse av Wout Bosschaart og Inger Marie Kimo. På Øyna kan du få kjøpt kaffe, drikke og noe å bite i.
Fri inngang. Velkommen!

Jazzaften på Loftet Skybar
Velkommen til en hyggelig jazzaften i Loftet Skybar, lørdagen 5.april. Her

Vinterquiz i Loftet Skybar
Det er vinterferie, og vi ønsker dere hjertelig velkommen til en trivelig aften med quiz i Loftet Skybar, fredag 7.mars.
Ta med deg vennegjengen og kom på quiz i Loftet Skybar i vinterferien. Det vil bli salg av litt snacks og gode smaker i baren, og våre quizmastere byr på god stemning.
Dørene åpner klokken 18:00
Vinterquiz oppstart klokken 19:00
100,- pr person inngang
70,- for student
*Betales ved ankomst.
Informasjon om påmelding til quiz:
5 stk på hvert lag
Påmelding: send en e-post til post@oyna.no (Påmeldingsfrist innen søndag 2.mars)
20 års aldersgrense
Velkommen til en hyggelig kveld i Loftet Skybar i vinterferien!

Sjømataften
Feir kjærligheten med en 7-retters sjømataften
Fredag 14. februar klokken 19:00, ønsker vi å invitere deg til en vår 7-retters sjømataften. Vi serverer en 7-retters tasting meny, med smakfulle delikatesser hentet fra havet i Matriket Trøndelag.
Vår sommelier og vinekspert har brukt sin kunnskap og satt sammen en drikkepakke, med og uten alkohol, som komplimenterer maten . Kostnaden for drikke kommer i tillegg til maten.
Arrangementet har et begrenset antall plasser, så her er det førstemann til møllen.
Pris per person: 1250,- kroner
Hjertelig velkommen til en smakfull sjømataften!
Valentines Day pakken
Årets mest romantiske dag!
Gjør en helaften ut av sjømataften, og feir kjærligheten med en god natts søvn i et av våre hotellrom og start dagen etterpå med en nydelig frokost i restaurant Litjstua.
Pris for 2 personer ink. sjømataften: 4 450,-
Pris for 1 person ink. sjømataften: 2 650,-
Vinterkampanje 28.feb-9.mars
Opplev Øyna Kulturlandskapshotell i vinterferien og nyt to netter på hotellet inkludert en tre-retters middag for to til en veldig god pris!
Periode for opphold: 28.februar – 9. mars
Bookingperiode: 03.februar – 27.februar
Pris for 2 personer: 5100,-
Vilkår: Gjelder bookinger på to netter på rad.
Tilbudet gjelder alle dager, så her har du anledning til å nyte god mat og la øynene hvile på en slående utsikt over Borgenfjorden eller Trondheimsfjorden i vinterferien.
Velkommen hit til oss!


Jazzaften på Loftet Skybar
Velkommen til en hyggelig jazzaften i Loftet Skybar, lørdagen 5.april. Her

Hjem til jul fest med quiz
Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en trivelig kveld oppe i Loftet Skybar, lørdag 21.desember. Vi byr på julete-quiz, snacks, gode smaker fra baren og steller i stand en hyggelig førjulsfest for dere.
Dørene åpner klokken 18:00
Julequiz oppstart klokken 19:00
100,- pr person (inngang), 70,- for student (inngang)
Betales ved ankomst.
Informasjon om påmelding til quiz:
5 stk på hvert lag
Påmelding: send en e-post til post@oyna.no
20 års aldersgrense
Påmeldingsfrist 15.desember

Gavekort til alle anledninger
Ønsker du å gi bort en opplevelse i gave?
Våre gavekort kan brukes på et hotellopphold eller en deilig smaksopplevelse i vår restaurant.
Du kan enkelt kjøpe ferdig gavekort eller selv legge til hvilket beløp du ønsker at gavekortet skal inneholde. Gavekortene kan brukes som betalingsmiddel i vår restaurant eller på overnatting.


Lutefiskaften
Lutefiskaften på Øyna Kulturlandskapshotell. Lørdag 16.november klokken 19:00


Strikk & babbel
En trivelig dag med frilufts-inspirert “STRIKK & BABBEL”
I samarbeid med grûnder Ylva Støre Myhre, produsent av reinsdyrknappene “Isogaisa knapper”, inviterer vi til en stor strikkekafê her på Øyna - og du er velkommen!
Lørdagens utstillere
Vi har invitert flere produsenter og leverandører fra Innherred som kommer hit for å vise frem høstens og vinterens nyheter til dere. Aktørene vil stå på stand rundt om på hotellet, hvor man kan kjøpe alt av strikk, garnpakker, knapper, oppskrifter av “Frilufts-inspirerte strikkeplagg”, og annet tilbehør.
Det vil også bli utsalg av mat og drikke.
Dette blir en dag hvor alle som er interessert i strikk, garn og annet tilbehør, kan samles å ha en hyggelig strikke-dag sammen. Kom som du er, med eller uten strikketøy, og kos deg med strikk/hekling/mat og babbel.
Restaurant Litjstua
I dag åpner restauranten 17:00, og vi ønsker deg velkommen til å spise en, tre eller 5-retters middag etter en hyggelig dag på strikk og babbel.
Forhåndsbestilling av bord? Trykk på knappen.

Jazzaften 10.januar på Loftet Skybar
Velkommen til en hyggelig jazzaften i Loftet Skybar, lørdagen 5.april. Her

Sidersmaking - Trøndersk premiere
Lørdag 26.oktober på Øyna Kulturlandskapshotell
Inderøy Mosteri slipper sin aller første sider, produsert på epler fra Inderøy og vi ønsker å invitere deg til å være med på denne velsmakende og spennende begivenheten her på Øyna!
Den prisvinnende bedriften driver i dag en av verdens nordligste eplehager, og er allerede rukket å bli godt kjent for sine eplemoster. Det er derfor ekstra stas at de nå utvider sortimentet sitt, (etter mange års prøving og feiling), og lanserer et helt nytt produkt – Norsk moderne håndtverksider.
Ved siden av å drive mosteriet, driver eierne Maren og Yngve og gjennomføre sin pommelierutdanning, der de lærer mer om sider og fordyper seg i siderens rolle i måltidssammenhenger. Sider er i stor vekst i Norge og dette er et event du ikke vil gå glipp av.
Program for dagen:
*14:30 – Markering av begivenheten starter nede hos Inderøy Mosteri med musikk og snorklipping.
Her vil også sideren selvfølgelig være til salgs i butikk.
*18:30 – Velkomstdrink og introduksjon av kvelden med produsentene selv.
*19:00 – En 5-retters sjømataften ink. velkomstdrink på Øyna Kulturlandskapshotell.
Pris per person: 1250,-
Drikkepakker med og uten alkohol med fokus på norskproduserte leverandører - betales utenom.
Arrangementet har begrenset antall plasser, og her er det førstemann til møllen.
Bordreservasjon gjøres via vår hjemmeside:
www.oyna.no/restaurant eller ta kontakt med oss på post@oyna.no
Overnattingskampanje- 25.okt-27.okt
Vi ønsker at flest mulig skal få oppleve denne spennende nylanseringen til våre gode naboer, Inderøy Mosteri, og gir dere derfor muligheten til å kunne bo hos oss i 2 netter og betale for 1 natt.
Ved bestilling så reserverer man automatisk seg til en bordreservasjon under lørdagens begivenhet klokken 19:00 (5-retters middag ink. velkomstdrink). Ta kontakt på post@oyna.no for å reservere.
Høstaften kveld nr 2 - En 7-retters tastingmeny. (Utsolgt)
7-retters tastingmeny, med smaker av høsten!

Høstaften - En 7-retters tastingmeny med smaker av høsten (utsolgt)
7-retters tastingmeny, med smaker av høsten!



Putball og premie- hver onsdag i juli
Putbaillj og premie - Hver onsdag i hele juli
Hver onsdag i juli kjører vi i gang “Putball og Premie” her på Øyna. Ta med deg vennegjengen, spill og bli med i trekningen av gøyale premier.
Pris: 120,- per stykk
Når: Hver onsdag i juli. (3,10,17, 24 og 31).
Hvordan: Etter dere har spilt putball - kom innom restauranten (mellom 12:00-22:00) og legg igjen spill-blokken med navn og nummer på. Vinneren av runden (den personen som har gått runden på færrest mulig spark), konkurrerer med andre spillere om å bli trukket ut som vinner. Vi trekker en ny vinner hver onsdag, så totalt 5 muligheter til å vinne. Vinneren blir kontaktet påfølgende dag, og kan hente premien ved første anledning i etterkant.
Ønsker du noe å bite i før eller etter fotballgolfen?
Hver onsdag har dere mulighet til å kjøpe litt spekesnacks til 165,- kroner.
Se mer informasjon i restaurant, Litjstua.
Velkommen til putball-onsdag!
*Vår putballbane er åpen hele sommersesongen. Aktiviteten er selvbetjent, og betales med vipps.
Loftet Skybar er åpen mandag-fredag, fra klokken 21:00-00:00

Opening hours, menu and places to eat lunch
Åpningstider sommeren 2024/ Opening hours this summer 2024
17.mai middag i rolige omgivelser
Avslutt 17.mai med en middag i rolige omgivelser

Vi ansetter!
Vi søker etter en servitør som er opptatt av å skape minneverdige gjesteopplevelser.
Sjømataften med en 7-retters tasting meny
Er du glad i sjømat? 🦞🦀🐠 Da er denne kvelden virkelig noe for deg!
Hold av lørdag, 13.april klokken 19:00, og bli med på en spektakulær sjømataften. Vi serverer en 7-retters tasting meny, med smakfulle delikatesser hentet fra havet i Matriket Trøndelag.
Vår vinkelner har brukt sin kunnskap og ekspertise fra Sommelier- utdanningen sin, og satt sammen en drikkepakke som komplimenterer maten perfekt.
Reserver din plass ved bordet allerede nå, og begynn å gled deg til å smake havets delikatesser, i beste sesong: https://www.oyna.no/restaurant
Pris per person: 990kr
Hjertelig velkommen til en smakfull sjømataften!

Parhelg på Øyna
Velkommen til parhelg på Øyna kulturlandskapshotell
- en romantisk weekend med input, uten deling i plenum eller gruppearbeid.
Tid sammen, treretters middag, parkurs, overnatting i dobbeltrom, deilig hotellfrokost, og enda mer tid sammen som kan nytes i skybaren, i sjarmerende Straumen sentrum, i Saga Sauna eller i den vakre omkringliggende naturen. Meld dere på og invester i forholdet.
Ønsker du å lese mer om arrangementet? Klikk på linken her: https://system.easypractice.net/event/parhelg-61a0a
