Eureca-fondet tildeles to av våre ildsjeler her på Øyna Kulturlandskapshotell

Vår egen kjøkkensjef Maren og restaurantsjef Astrid, er to ildsjeler her på Øyna Kulturlandskapshotell, som har blitt trukket ut som to av fire verdige vinnere av Eureca-fondet 2024. Til sammen har juryen i år plukket fire kandidater, og våre to ansatte er plukket ut sammen med soussjef Matilde Hagen-Nielsen fra Kulinarisk Akademi (KA) og lærling Lucas Kjelsnes Larsen fra Fisketorget Stavanger.

Foto: Eureca ekspress engros/KA/Fisketorget/Øyna

Våre to ildsjeler

Maren og Astrid er to personer som hele tiden ønsker å videreutvikle seg selv innenfor bransjen og faget, samt tilegne seg nye kunnskaper som de kan dele med andre. Akkurat nå driver våre to flotte kolleger og fullfører sin pommelierutdanning i Hardanger, som gjennomføres i Norge for første gang.

Fra venstre:

Astrid Møllenhus og Maren Brekkvassmo

Lære og kombinere sider med mat!

Det at Maren og Astrid har valgt å gjennomføre sin pommelier-utdanning sammen, er en stor styrke for Øyna Kulturlandskapshotell. Ikke nok med at de etter endt studie vil kunne snakke “samme språk”, men de får også muligheten til å løfte frem en helt ny, norsk drikk i kombinasjon med mat. Dette er veldig spennende, da vår meny her på Øyna endres hver måned.

Støtten fra Eureca kommer derfor godt med når de nå pendler helt til Hardanger for å ta sitt studie innen pommelier.

Vertskapet på Øyna ønsker å gratulere alle de fire verdige kandidatene, og en ekstra gratulasjon til våre to dyktige medarbeidere, Astrid og Maren.

 

Hva er Eureca-fondet?

Det er fortsatt utfordrende å rekruttere nok dyktige mennesker til serveringsbransjen. Derfor ønsker Eureca engros også i 2024 å hjelpe til med å støtte og løfte frem morgendagens stjerner, så flere velger å bli en del av denne fantastiske bransjen.  (Tekst hentet fra Eureca.no sine nettsider).

Neste
Neste

To ambisiøse kokkelærlinger i Norgescup 2024